“smart och välskriven feelgood av högsta klass”

Bokbloggaren Lotta (ihyllan.se) har läst Juli enligt Julia och ger den en strålande recension.

“Juli enligt Julia är en härlig romantisk komedi med sommarkänsla, Jag älskar tonen, humorn och den fyndiga dialogen. Jag älskar också romantiken, värmen, relationerna och vänskaperna som växt fram i det till synes omaka gänget. Jag tycker också om att karaktärerna kommer till kloka insikter, både om sig själv och om andra. Det är helt enkelt en smart och välskriven feelgood av högsta klass.

Jag längtar redan tillbaka till Julias värld – med förhoppningsvis en massa bröllopsförvecklingar på flera håll och kanter!”

Läs hela recensionen på ihyllan.se

PS. Om du inte redan följer Lotta kan jag rekommendera hennes blogg ihyllan.se. Jag hittar alltid goda boktips där.