JULI ENLIGT JULIA

Juli enligt Julia

Fristående uppföljare till romcom-succén Julen enligt Julia!

“… hysteriskt roliga …” – Barometern
“feelgood av hösta klass” – ihyllan.se
“…mycket humor, snabbt och rappt berättat …” – Och dagarna går

Julia och Petter är nyförälskade. Allt skulle vara perfekt om inte sommarsemestern närmade sig och med den väldigt olika förväntningar. Enligt Julia brukar juli vara en lång, myggbiten och bortregnad plåga med taskig mobiltäckning och dåligt soundtrack – särskilt om den måste tillbringas i föräldrarnas “gäststuga” på landet. Helst av allt vill hon fira sommaren hemma i Stockholm.

Petter däremot längtar bort från trängseln och avgaserna. När han får erbjudandet om att låna en kollegas hus på Gotland ser han sin chans att överraska Julia med en resa till platsen där de träffades. Det kan inte bli mer romantiskt än så… eller?

Samtidigt kämpar Petters exfru Caroline och nya kärleken Cilla med att förverkliga drömmen om ett gårdscafé på Gotland. Men när den nya grannen avslöjar sina storslagna planer riskerar hela projektet att gå upp i rök.

Och så är det Jonatan som inte har släppt tankarna på en karriär som dokusåpakändis, men som inte tagit sig längre än till strandbaren på Snäck. Men frågan är vad som är viktigast – att följa sin dröm eller sitt hjärta?

JULI ENLIGT JULIA är den fristående uppföljaren till Kristin Emilssons feelgood-succé Julen enligt Julia. En somrig romcom om att våga släppa någon nära – och att våga släppa taget.

Fler omdömen om Juli enligt Julia


UTGIVNINGSDATUM 2020-09-30
ISBN 9789177713500
OMSLAG Sofia Scheutz