FRÖKEN LILJEKONVALJ

Fröken Liljekonvalj

Nominerad till Årets feelgoodroman 2019!

citationstecken “Man kan inte lägga ifrån sig boken”
– Ölandsbladet
citationstecken “En riktig försommarpärla att njuta av.”
– Bokbloggen Hyllan
citationstecken “Vacker, underhållande och spännande!
– Jennies boklista
citationstecken “Enormt skickligt skriven och jag blev trollbunden från första sidan.”
– Boklusens hemsida

Liv Sandell har skapat en framgångsrik karriär i sociala medier. Via sin populära livsstilsblogg släpper hon varje dag in tiotusentals följare i sitt liv.
Efter skilsmässan från barnens pappa bestämmer hon sig för att det är dags för en förändring. Hon byter livet i Stockholms innerstad mot en lugnare tillvaro i förorten Flädersta, där hon själv växt upp.

Flytten verkar först bli precis den nystart Liv tänkt sig och hon träffar både nya bekanta och gamla barndomsvänner. Och vad var det nu man sa om gammal kärlek den rostar visst aldrig. Eller?
Men mitt i villarenovering och bloggande blir det allt mer uppenbart att Livs återkomst inte välkomnas av alla. Anonyma hotmeddelanden börjar plötsligt dyka upp och snart känner hon sig förföljd även i verkligheten.

Är området verkligen så idylliskt som Liv minns? Vem skickar hoten och varför kommer de just nu? Och vad hände egentligen den där försommarkvällen för snart tjugo år sedan när grannflickan hittades död vid badplatsen? Liv inser att hon är mer insyltad i den gamla gåtan än hon kunnat ana och att det finns någon därute som inte har glömt det.

KRISTIN EMILSSON är tillbaka med en ny feelgood-roman! Precis som i tidigare böcker finns här både hjärta och svärta – den här gången dessutom med ett stråk av spänning.

Fler omdömen om Fröken Liljekonvalj


UTGIVNINGSDATUM 2019-05-16
ISBN 9789177798224
OMSLAG Sofia Scheutz

> Adlibris 

> Bokus 

> Storytel 

> Nextory 

> Bookbeat